LARISA MAJCEN

Ko z odra gledaš obraze veselih ljudi, ki ob tvojem prepevanju uživajo, dobiš še dodatno energijo in motivacijo, da to počneš še z večjim veseljem naprej.

Stara sem 20 let in živim na Ptuju. Imam še starejšega polbrata ter starejšo polsestro. Glasba me spremlja že od majhnih nog, saj prihajam iz družine »muzikantov«. Že kot majhna deklica sem rada zaplesala na poskočne polke in nežne valčke ter zraven zapela kolikor sem pri tistih letih le znala. V moji družini smo vedno najraje poslušali narodno-zabavno glasbo, predvsem pa Avsenikovo. Sem tudi velika ljubiteljica živali, predvsem mačk. Zelo rada sem v družbi svoje družine ter prijateljev. V prostem času se rada sprehodim ob našem čudovitem Ptujskem jezeru, kolesarim ali pa plešem »zumbo« in tako naredim še nekaj za svoje telo in zdravje.

 

S petjem sem se konkretno začela ukvarjati v osnovni šoli. To sem nadaljevala tudi skozi celo srednjo šolo. V tem času sem obiskovala tudi solopetje na Ptuju ter prepevala pri treh ansamblih. Ker sem zelo poskočna in energična punca tudi zelo rada zaplešem na kakšni veselici. V naših štajerskih koncih je že igralo veliko različnih ansamblov, med njimi tudi ansambel Saša Avsenika, zato sem vedno z veseljem zgrabila vsako priložnost in s temi ansambli tudi kakšno zapela.

 

Ko se je pojavila možnost, da se mi uresničijo sanje o pevski karieri v narodno-zabavni glasbi sem to pošteno zgrabila- in uspelo mi je, na kar sem resnično ponosna. Petje v takšnem ansamblu je zame res neizmeren užitek, ker sem ljubiteljica Avsenikove glasbe. Ko pa še z odra gledaš obraze veselih ljudi, ki ob tvojem prepevanju uživajo, dobiš pa še dodatno energijo in motivacijo, da to počneš še z večjim veseljem naprej.

OSTANITE V STIKU Z NAMI

FACEBOOK

@SasoAvsenik

Spremljajte zadnje novice in dogajanje na našem Facebook profilu.

YOUTUBE

@SASOAVSENIKofficial

Videospote naših skladb ter posnetke s koncertov si lahko ogledate na našem Youtube kanalu.

INSTAGRAM

@saso_avsenik

Pogled v zaodrje in v naš vsakdanjik na Instagramu.