MATIC PLEVEL

“Pogled na slovensko pokrajino s konjskega hrbta je zame neprecenljiv.”

Rojen sem 17. februarja 1989 in prihajam iz male, gorenjske vasi Zalog pri Cerkljah. Po izobrazbi sem diplomirani psiholog, vendar ima že od nekdaj v mojem življenju pomembno mesto glasba in z njo povezane dejavnosti. Vse skupaj se je začelo s preigravanjem kitare v nižji glasbeni šoli, od leta 2009 pa mi glasba predstavlja tudi poklic. V Ansamblu Saša Avsenika poleg igranja kitare skrbim tudi za menedžment in promocijo ansambla po Sloveniji.

 

Sprostitev in stik s samim seboj najdem v naravi. Proste trenutke preživljam s svojima psičkama, če se pa le da, pa kakšen dan v tednu preživim tudi na konjskem hrbtu. Pogled na slovensko pokrajino s konjskega hrbta je zame neprecenljiv. V življenju mi je zelo pomembna tudi pripadnost lokalnemu okolju in sočloveku. Slednje izražam s članstvom v domačem gasilskem društvu, kjer se poskušam čim bolj aktivno udejstvovati.

 

Pravijo, da je v življenju pomembno sanjati in si postavljati realne, a dosegljive cilje. Moj prvi je raziskati ameriški divji zahod, in to na konjskem hrbtu.

OSTANITE V STIKU Z NAMI

FACEBOOK

@SasoAvsenik

Spremljajte zadnje novice in dogajanje na našem Facebook profilu.

YOUTUBE

@SASOAVSENIKofficial

Videospote naših skladb ter posnetke s koncertov si lahko ogledate na našem Youtube kanalu.

INSTAGRAM

@saso_avsenik

Pogled v zaodrje in v naš vsakdanjik na Instagramu.