Napovedujemo: praznični koncerti Zimska pravljica

Prihaja čas praznikov: prepustite se večnim melodijam in doživite najlepšo glasbeno zgodbo te zime! Ansambel Saša Avsenika & Kvatropirci premierno pripravljamo serijo skupnih koncertov Zimska pravljica!

Letos praznični december na odre krajev po Sloveniji vrača tisto, kar nas bo vedno razveselilo, raznežilo in očaralo: prijeten glasbeni sprehod z ljubljenimi, občutek topline v prsih in vera v boljši jutri. Koncert Zimska pravljica predstavlja božični duh, najbolj znane božične klasike, očarljive glasove in nasmejane obraze, ki vam jih prinašamo Ansambel Saša Avsenika in Kvatropirci.

Informacije o prodajnih mestih vstopnic za posamezni koncert najdete v zavihku “Termini”.

V objemu praznikov, ko se zaiskrijo praznične luči in zadišita kadilo ter cimet, vas vabimo na prvovrstno glasbeno doživetje v izvedbi dveh vrhunskih glasbenih sestavov. Ansambla Saša Avsenika, ki s svojim delom nadaljuje Avsenikovo glasbeno zakladnico in Kvatropircev, ki veljajo za vzor štiriglasnega petja v Sloveniji. Z melodijami in besedo vas bodo popeljali preko Avsenikovih prazničnih viž, ljudskih pesmi in vsem dobro znanih božičnih klasik, ki nas vsako leto spremljajo v najlepšem času leta.
Koncert traja uro in 45 minut, brez pavze.

Shopping Cart