CENE

Vse cene v spletni trgovini https://www.saso-avsenik.com so navedene v EUR ter vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Za veljavnost cen so potrebne tudi skladnosti plačila z spodaj navedenimi načini plačila ter pod splošnimi pogoji poslovanja. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

 

SPLETNA ALI MOBILNA BANKA

Naročeno blago lahko plačate preko katerekoli izmed mobilnih ali spletnih bank npr. PRO Klik (za pravne osebe), Klik, ABAnet, SKBnet,..

Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila po oddaji naročila ali predračuna, ki ga sami natisnete po oddaji naročila. Dobavni rok teče od dneva prejema sredstev na naš račun.

 

PLAČILO PO POVZETJU

Če želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Zato morate biti, ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu osebno prisotni. Možnost plačila po povzetju velja samo pri nakupu manjših posameznih elementov (do skupne vrednosti pošiljke ~ 150 €), ki vam jih dostavimo po pošti.

 

PLAČILO PO PREDRAČUNU (AVANS)

Plačilo lahko izvedete na osnovi prejetega veljavnega predračuna. Dobavni rok teče od dneva prejema sredstev na naš račun.

 

POPUSTI

Nekateri popusti, denimo gotovinski popust, so vezani na vrsto plačila, zato se pri drugih vrstah plačila ne upoštevajo. Prav tako se različni popusti ne seštevajo.

 

VELJAVNOST PONUDBE

Veljavnost cene za izbrano blago ali storitve velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine https://www.saso-avsenik.com. Za dodatne informacije in pojasnila smo Vam na voljo od 9:00 do 18:00 – delavniki.

MOŽNOST NAPAK

Kljub temu, da se trudimo, da bi bilo na naših spletnih straneh kar najmanj napak, se lahko zgodi, da se pri vnosu kakega podatka nehote tudi zmotimo. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, vam bomo to nemudoma sporočili in ponudili možnost odstopa od nakupa. Hkrati vam bomo poskušali ponuditi rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.